Támadássorozat

A tegnapi nap folyamán feltehetően összehangolt támadássorozat érte az Anonim Grafomániásokat. Több fórumon keresztül is jutottak el a szerkesztőségbe a támadó jellegű levelek. Az egyiket kommentár és változtatás nélkül közöljük.

Tisztlet AG lapcsalád!

Köcsögövics Károly, leendő 3 diplomás középiskolai tanár (köztük történelem!!) vagyok, és az AG-szennylapcsalád olvasója, és fel vagyok háborodva hogy ezt kell olvasnom! Undorítónak tartom ami a maguk mócsingbűzös lapjain folyik. Amit az AZS-News 24 csinál az cionista történelem hamisítás, és az igazi polgári-keresztény kultúra lábbaltiprása. A ZS-Panni és az ACiomán lapok pedig szellemi haláltáborok! A Zsidabiga mintha soha nem is élt volna át vizsgaszünetet. És nem frissülnek, pedig vizsgaszünet van! Maguk liberális zsidó kutyák és a világméretű összeesküvésük részeként azt akarják elérni, hogy a sok vizsgázó fiatal commentelgetés és kúltura helyett a kilincsorrú propaganda világszemléletét nyelje el a hazug tankönyvekből!!! Maguk perjeszittyók, kacsacsőrű emlősök! Égjen el a kipátok és a tőzsdén is dőljenek be az AZS-részvények!
Amúgy nem vagyok agresszív, ezt maguk hoztátok ki belőlem!!!

Tudjuk, hogy ki küldte a levelet, mert volt olyan kedves a saját címét használni, így rögtön kiderült, hogy csak egy paródiáról van szó.

Nincsenek megjegyzések: